Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu
ENSAR MAH. NUSAYBİN CAD. SAKARYA AYCAN ÇALTEKIN ILKOKULU A ve B BLOK NO 18 ARTUKLU / MARDİN

VİZYON

Gelişen ve değişen teknolojik dünyanın umutlu ve mutlu yarınlarına hazır, katılımcı, paylaşımcı, girişken,demokrasi kültürünü özümsemiş, kendine güvenen; Büyük Önder Atatürk´ün ilke ve inkılâplarına bağlı, akılcı, hoşgörülü nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendine güven duyan, girişimci, iyi insan ve vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak, gelişime ve değişime açık, yurt ve dünya meselelerine ilgi duyan, evrensel düşünebilen, düşüncelerini ifade edebilen, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı fertler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

2023 Zeka Oyunları İl Birinciliği Dilimiz Zenginlikleri projesi sözlük tasarım yarışması İlçe birinciliği Dilimiz zenginlikleri projesi kapsamında en iyiCümle/Afiş Yarışması İlçe Birincil

Normal Öğretim

Kalorifer (kömür)